Welcome Guest[216.73.216.107], connected from El Monte, California 

|
Не тільки рецепти: що я знайшов на кулінарному сайті
|
|
|
|||
|
|||
|
Не тільки рецепти: що я знайшов на кулінарному сайті
Я випадково знайшов один корисний кулінарний портал. Йдеться про портал 500 рецептів і доступний за посиланням https://500receptiv.kr.ua/. Якщо відверто, я не одразу зорієнтувався, бо розраховував на стандартний сайт із стравами.
Однак ресурс виявився значно цікавішим. Крім численних кулінарних ідей — як-от проста тушкована капуста до вишуканих страв, зокрема Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — представлено різноманітні публікації на зовсім інші тематики. Зокрема, можна прочитати про контент для проммайданчиків, як обрати одноразовий посуд, агротехнічні поради і навіть про справжній китайський чай. Мене ж найбільше зацікавив сторінки зі стравами. Дуже сподобалася ідея приготувати перець, фарширований із булгуром — там дохідливо розповідають, чому перевага запікання над тушкуванням. Окрім того, запам'ятав приготування свинини з овочами та ягодами. Підсумовуючи, ресурс показав себе справжньою скарбницею ідей не лише для кухні, а й для дому та бізнесу. |
|||
|
1 member(s) viewed this thread in the last 1 days :
|
| KevingOk |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
WWWHostingServer.com
|
|
||||||
|
|
||||||
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Як я знайшов інформацію про все на світі на єдиному ресурсі. | RenewBic | 0 | 0 |
03-18-2026 05:28 AM Last Post: RenewBic |
|
| Новини з фронту, внутрішні події, корисні лайфхаки - знайдіть все це на новому сайті NewsUkraine.com.ua | RamonZoold | 0 | 0 |
02-10-2026 08:41 AM Last Post: RamonZoold |
|
|
|
|
|
|
|
|