Welcome Guest[216.73.216.107], connected from El Monte, California 

|
Мій досвід приготування ідеальних хінкалі
|
|
|
|||
|
|||
|
Мій досвід приготування ідеальних хінкалі
Все почалося з того, що в одному затишному дворику нашого міста я покуштувала справжні хінкалі. Тонке тісто, соковита начинка — це було закоханість з першого погляду. Вдома я поставила собі за мету, що обов'язково навчуся робити їх власноруч.
Спочатку все йшло не дуже гладко. Тісто не тримало форму, хінкалі були негарними, а головний секрет — геть губився. Я передивлялася безліч відео, але чогось не вистачало. Тоді я згадала про поради досвідчених кулінарів і відкрила для себе сайт https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де побачила майстер-клас щодо замісу тіста та ліплення. З новими силами, я знову спробувала ще раз. Тісто вийшло еластичним, м'ясо — соковитим, а замість звичайного защіпування я вперше зробила правильний "хвостик" з багатьма складочками. І ось воно, момент істини! Перша ж хінкалі, яку я надкусила, була саме такою, як треба — з запашним бульйоном, що зігріває зсередини. З того часу мої рідні замовляють тільки хінкалі, ніж звичайні страви, і я з задоволенням готую для них цією частинкою Грузії. |
|||
|
1 member(s) viewed this thread in the last 2 days :
|
| CarmenCrags |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
WWWHostingServer.com
|
|
||||||