Welcome Guest[216.73.216.107], connected from El Monte, California 

|
Історія мого ідеального рецепту курки
|
|
|
|||
|
|||
|
Історія мого ідеального рецепту курки
Зізнаюся чесно, спочатку я уникала рецептів із запіканням. Мені уявлялося, що це під силу лише професіоналам: то курочка буде пересушеною, то вона пригорить зверху, то всередині буде сирим. Я користувалася простими рецептами — простіше й надійніше.
Прорив стався несподівано, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику була лише ціла курка. Згадала все, що колись чула, які десь бачила в кулінарних програмах. Я проаналізувала різноманітні способи запікання, вивчила, за якої температури запікати, чим приправити для соковитості, і як довго тримати в духовці. Найсильніше переживала через те, чи вийде вона сухою. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з апетитною скоринкою, зрозуміла — вийшло! Вона була ніжною та м'якою, рівномірно запеченою і надзвичайно апетитною. Компанія була щасливою, а я більше не боялася експериментувати. Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я готую і на свята, і просто для рідних. І головний плюс, що запікання не потребує постійної уваги, поки духовка працює замість мене. |
|||
|
1 member(s) viewed this thread in the last 0 days :
|
| Justinscank |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
WWWHostingServer.com
|
|
||||||