![]() |
|
Для, хто щодня намагається випічкою, а ненавидить кашлат серед кухонному просторі! - Printable Version +- MyBB Codes (http://www.mybbcodes.com) +-- Forum: Mods Database (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Premium Mods (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Thread: Для, хто щодня намагається випічкою, а ненавидить кашлат серед кухонному просторі! (/showthread.php?tid=16564) |
Для, хто щодня намагається випічкою, а ненавидить кашлат серед кухонному просторі! - TiffanyBup - 03-01-2026 03:00 PM Вибачте, але я мушу відкрити вам кулінарною драмою, яка сталася у мною минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя мала замовила, аби ваша покірна слуга створила щось унікальне до її свята. Я, звісно ж, авжеж, розпочала гортати рецепт в мережі і отримала несподіванку. Втратила цілих нервущих півтори години марних пошуків, блукаючи із ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї виявилися занадто з багатоетапні, інші - із екзотичними компонентами, ще кілька - з тоннами реклами. І потім як же я вспомнила щодо сей чудовий ресурс та просто за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - прекрасний рішення! Варіант був настільки до безтями детальним, що навіть юна 12-літня донька змогла мені взяти участь. В результаті наш тандем спекли ніби з журналу кулінарну феєрію, який виявився ідеальним прикрасою дня народження. Вже сьогодні усі мої тепер зацікавлені сусідки питають: "В якому місці ти відкрила такий собі чудовий варіант?" Сайт kiskin shop |